Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Esther och sorgen


Hon har en vän som inte vandrar här längre. Hon gick iväg och bort. Hon var hennes inspirerande motsats, hon fick henne att våga mera. Hon log så stort och vackert, hon dansade i regnet, hon ville mer, alltid. Nu finns hon aldrig. Tack vare henne bär livet på glitter för dagar som passerat, guldkanter i minnesbanken men också skörhet i helheten. I samma stund som hon gick togs hon emot.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-08-09 06:13



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Sorg är en dog from hell.
Beklagar.
2023-08-11

    Lena Staaf VIP
Vackert och vemodigt. Minnen av en kär vän är guld värt.
2023-08-09

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om minnena som är kvar
ovärderliga ljusglimtar i sorgens mörker.

2023-08-09

  Roger VIP
Vackert, vemodigt och sorgligt
2023-08-09

  animan VIP
Tycker särskilt om den sista meningen.
2023-08-09

  Nordström
Starkt och vackert!
2023-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vacker text.

Jag beklagar förlusten.
2023-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP