Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskonst



Öppna dörren
till sovrummets
äventyr
Tiden är mogen
som en frukt
Ömsesidig förståelse
energierna ökar
flödet
i atmosfären
strömmen är våt
produkten het
djupt
levande
lycklig
Tiden är gränslös




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-08-09 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP