Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Esther och vänskapen

Hon är bjuden på en utflykt som bär rakt ut mot horisonten. I fjärran väntar längtans ögonblick. På avstånd kan man skymta sälars lek. Hon motstår lusten att föreviga ögonblicket och blir endast en betraktare. Att möta öar och utsikter på vägen dit fyller henne med ro. Hon känner igen färdvägen. Saltstänkta vågor lämnar spår i hjärta och sinne. Det kan bli en dag som kan komma att benämnas som speciell. Det kan hända sig på det viset. Det finns vänner och så finns det vänner som betyder något speciellt. En sådan vän går att ana på en av bryggorna längre fram och bandet dem emellan når henne långt innan hon kliver iland.




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-12 08:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En text som väcker nyfikenhet.
2023-08-13

  animan VIP
Även om färdväg och resmål känns välbekanta kan det hända att att dagen blir minnesvärd. Texten andas förväntan.
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP