Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man bäddar får man som bekant ligga



Jag grävde ett hål
Du föll i

Länge låg du där och vrålade
Så till slut drog jag upp dig igen

Då grävde du ett hål
Jag föll i

När kommer du och drar upp mig




Fri vers av Therés
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-15 22:46



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Spegel poesi
rakt och enkelt
vardag
2008-06-02

  Karessera
Fint. Jag får en känsla av snopenhet :).
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!