Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken



Orfeus i underjorden
och strömmens förening
speglar världen
Eurydikes resa till livet
och återföreningen
då giftet
började verka
i hennes kropp
blev skilsmässans
faktum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-08-12 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
insikten då?
blir det cc?
2023-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP