Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Atomkraft



Atomernas energier
är kärnan
i tiden
där det goda
och det onda
är människosläktets
val av system
då politikernas
intressen
i ländernas
utveckling
är stadsfäst
lag





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-08-13 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP