Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mohammed



Poetens harem
med favorithustrun
får vänta
när Allah kallar
och folket
hyllar verserna
i Koranen
Obeslöjade kvinnor
bryter mot lagen
när dom visar
hårets syndfulla
skönhet
och prästernas
turbaner
är fyllda med tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-08-13 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP