Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gabriel



En magisk rit
i morgonens
mörker
när alla
lösningar
doftar
så kattens oro
blir vårt
kärleks
äventyr
i djupet
av allt
levande




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-08-13 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP