Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grönlejon

En önskan
Att få bli
Till guld

Jag önskar
Att bli
Här




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 99 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-13 11:50



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gold can be damn cold.
2023-08-13

  rostspik VIP
Är inte säker på att jag förstår dikten men den får mig att tänka. Gillar det koncisa formatet.
2023-08-13
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho