Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstnär Louise Berg


Esther och ledigheten

 

Hon tänker klä sig somrigt.
Hon prövar nytvättade kläder
direkt från klädstrecket.
Doften är obeskrivligt ren
och vindpinad.
Hon saknar en spegel men
en av klänningarna dansar
runt hennes former.
Hennes hår lockar sig helt fritt
och med ett bestämt tag placerar
hon ett spänne på ett snyggt och
ledigt sätt. Hela hon blir vacker
att skåda och alldeles barfota
blir hon ett med sommaren.

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-14 01:14



Bookmark and Share


  animan VIP
Lätt, luftigt och dansant!

2023-08-14

  Gunnar Hilén VIP
Bara så skööööön.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP