Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckfall



Klassiskern
och vägens verklighet
Ögonblicket
Ondskans skydd mot
ondska
där glöden i mörkret
blir självbevarelsedriften
Saknaden
och mötet med eliten
Konstens betydelse
Tidens fall




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-08-14 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP