Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick av ögonblick

 

En latent sorg har byggt

en boning under hennes

ögonlock. Något ordlöst 

att läsa för de som kan.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-08-14 18:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så mycket som går att läsa i ett ansikte. Fint på få rader.
2023-08-15

  animan VIP
Vemodigt. Sorgen har sitt eget alfabet.
2023-08-14

    Tidsljus_Timelight
Saknar Esther-dikterna. Älskade tilltalet i dom trots att dom var olika.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP