Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



Gud skapade kvinnan
som skapade illusionen
att hon var oskyldig
i flera dimensioner
när hennes starka drift
lyfte henne ovan allt
i naturen
En honas sex
blev ett rus
för att övergå
i konstens vibrationer
Ett öde utan fast grund
i verkligheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-08-14 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP