Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cykel



Vi har nattens musik
framför oss
Schitzofrena verkligheter
i en fysisk kontex
eller psykologiska
ovänner i skammens
kölvatten
där upprepade akter
i erotikens sköte
förblir synliga
i media




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-08-15 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP