Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förrpartikeln

En liten stor del
Håller dig förr
Nu
Du är
Med din skönhet
I mig nu




Fri vers av OBlakho
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-15 17:28



Bookmark and Share


  MagisterZ
Vackra sensationer i få ord och motsatsord. Mycket fint!
2023-08-15
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho