Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postpartum

En dag kom du till mig.
Men nätterna var ändå långa
Och ensamheten rev
Och jag hade fortfarande inte lärt mig hur man andas

Postpartum, sa de
Ensamhet och sorg,
Sa jag. (Inte)

Var var min by, när du kom?
Det krävs en by
Det har dom ju sagt
Men allt som erbjöds
Var piller




Fri vers (Fri form) av Silversalt
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-08-16 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversalt
Silversalt