Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nattlig seglats

En annan sorts tid
är nattens

Äger en annan rytm

Skild från dagens
buller och brus

Mer lik vindars sus

Med utslätade
anletsdrag
och alltmer djupa andetag

Ska du följa den ut
på nattlig färd
över mörka blanka vatten

Se den hissa
sina vita segel
och lotsa dig ut
bland sina drömmars
kobbar och skär

För en annan sorts tid
äger natten




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-17 00:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om drömmars slingrande väg i natt
navigering genom kobbar och skär och kanske blindskär
2023-08-17

  Stefan Tho VIP
Sista två raderna är helt underbara!

2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP