Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Sommarvägar

Avtagsvägarna
där äventyret väntar

Värt sin vikt i guld




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-08-17 10:23



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Härligt med en bild kopplad till dikten
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP