Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta på honom,

Han svettas som en gris.
Optiskt löfte.
har du funderat varför man säger vila i frid?
jord till jord
aschberg till aschberg.
mea culpa, mea culpa.
mitt barn.

Han,
ett nyvaket spektakel,
utspred som en julgran,
om en aning vågrätt.
Med en trasig tallrik i handen,
Napoleon hade blivit stolt.
”Jag kör Stena båten”
nej de är ingen talrik.
Fuck de är en trädgårdsslang.

När greppade du en riktig knullröv senast?
en stor köttig sak som vaggar till någon mystik erotik
ett köttsligt skumpande till en förlorad takt.
Du känner hela henne dallra under dina krampaktiga händer.
trycker fylleståndet i magen på henne,
gräver och gräver,
gräver guld i USA.

Hemingway, Hemingway vad ville hagelgeväret dig Hemingway?
Huxley din påtända stofil, du med så stor aspiration -
du ville bara hjälpa oss – du flydde till drogerna för att överleva
synerna av vår klagan. Vansinnet av våran längtan.

Vi gråter i en pöl av blod
röven är torrare än en öken
Kliar som fan,
drar upp ett gammalt knep
handtrallan

Diaboliska utsöndringar
Jag suger dig för en tia
Vill du se min fitta?
bilen rullar i väg.

Hoppas hon kan fortsätta skratta
hela vägen hem.

Ännu en stackars arab som kör hem en
vidrigt full viting
dina ögon ljuger inte Habibi – du hatar oss.
Så vänligt och gemytlig.

Såg ett gäng killar en gång dra i sig kokain från toalettsitsen på en rikemans bar i GBG. De va väldigt artiga, frågade om vi ville ha.

Tystnad, kramar mörkret.




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-18 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson