Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mandy



Om du älskar att njuta öppet
som havet
bultar ett konstnärshjärta
där hungerns mål
genom utvecklingen
var privata fantasier
i en serie av galenskap




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2023-08-18 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP