Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spik i kistan till min högaktade Spik.


En säregen kram

"Jag skulle bara krama dig "
Sa du med händerna kramades min hals

"Önskar du vore mer som hon"
Ditt ex sa du

Tills jag inte längre kände igen mig
Var din lydiga dörrmatta
Din att trampa på när du så önskade

Jag önskar att "vi" aldrig blev, aldrig fanns




Fri vers av Hanna.S
Läst 57 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-19 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna.S