Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felaktig

Klumpigt hur vi kramas
Pussas och försök till
Någon slags intimitet

Nu är du här
När jag är där

Och jag ska finna oss
Finna dig i mig igen

Tid, jag får inte nog
Tid

Allt jag vill är
Något jag glömt




Fri vers av Hanna.S
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-08-19 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna.S