Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sartre



En vanlig dag
i världen
Madam Flod
Nakenheten
Ljuset och klostret
Helig Gud
Lågans smala väg
och kriget mellan sinnena
i parallell kärlek
Äcklet
Psykisk sjukdom
Den totalitära  makten
mellan rätt och fel




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-08-19 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP