Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppehåll



Den nakna åtrån
till unga flickor
delar vi
Min själs fiende
är tiden
eller en lucka i tiden
när regnet
forsar utanför
mitt fönster
Äntligen
är verkligheten
framme
vid målet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2023-08-19 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP