Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdermusen



Kärlek
i område utan betydelse
Dofternas paradis
förförd av konsten
att älska sitt kön
Spegelvärldar
i tidens riktning
mellan neutroner
elektroner
fysiska reaktioner
Gåtfullhet
mellan ordning
och reda




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-08-20 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP