Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nattens rike


Skymningstiden
dämpar hjärtats
snabba slag

Saktar ner det som
en gång var dag

Inväntar nattens
andetag

I väntan på den
morgondag

som hämtat
all sin kraft
ur nattens rike




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-20 23:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Milda och behagliga känningar.
2023-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP