Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Agent



Voodoo
Tankens existens
Judehatarens agenda
Intressen ökar och dör
samt känslor ökar och dör
En besvärande faktor
är drivkraften
och kroppens maktlöshet
Det finns
onda konstnärer
och utvecklad
främlingskap




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2023-08-21 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP