Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto om livskraft och annat..


Skåneslättens fodermajs…


När man i förbifarten
ser fodermajsen
på Skåneslätten växa

Med sträckta gröna stjälkar
upp mot ljuset inför skördetiden

Vill man gärna tro
att själva livskraften i den gröda
som med kraft syns växa och gro

Ska få en själv och andra
att trots allt
på framtiden våga börja tro


















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-21 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP