Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsökt



Rummets övernaturliga
aktivitet i en hög ton
En annan värld
söker kontakt
Oförklarligt spöklikt
En tusendels sekund
Kort energi
av ljudvågor
Magiska besök
och osynliga
urladdningar
Det är svårt
att lokalisera ljudet
i verkligheten




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-08-22 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP