Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra ledarskap gör skillnad

Det finns fantastiska chefer

det finns bra chefer

... sen finns det andra chefer

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-22 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP