Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Opus 8803. Av Fale Bure. Ibland utför jag verkligen mina som infall. I andra falls skriver jag dem som noveller om idéer andra kunnat få, förståeligt nog. Jag kan nu int


Kommentar på en text (2693) bara ord






Jag har alltid flera undersökande projekt på gång.
En gång för nu så många år sedan skrev jag adressen

på ett kort och så några hälsningar, frankerade kortet
och innan jag postade det fick jag för mig att

riva bort sidan med hälsningar.
Min kompis fick kortet. Det låg i ett brunt kuvert

från posten plus fyra frimärken för postande
av brev eller kort. Men min kompis som tror att

han känner mig, berättade om postens ord till ursäkt
och försök att kompensera för kortet som gått

sönder i posthanteringen.
'Det är väl din egen undersökande verksamhet?'

Sedan skrattade vi artigt varandra till,
över det oskyldiga buset.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-21 02:36



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag har flera bokproject igång samtidigt
är roligt så, en anledning att inte dö
senaste är trollskog
det är laedaerae
om min långvariga
bloggkompis tracey
sen har jag skrivit så mycket senaste året
365 tills datorn dog
men allt är på svenskadikter.com/Emma
är kåt också
förlåt för det
bara tracey som kan hantera mig...
du blockar mig väl
en gång gjorde du det för 2 ord
men du är fantastisk <3
bara så du vet
2023-12-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP