Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck


Skuggan

Skugges mörka hål
Kultursidorna kokar
Porr är liksom konst




Övriga genrer (Satir) av Jane S VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-23 16:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Redan människor som ritat på stenväggar i grottor, så kallade grottmålningar, ritade förutom allt annat, även nakna människor, fruktbarhet och stridigheter. Någon har sagt att bland det första som förekommer, när det kommer 'nya sätt' att kommunisera, så skrivs det eller bildas det, om nakna människor. Vad vill jag att någon skall göra med mig, försöka förföra mig eller misshandla mig? Krig eller lust? Någon var först med uppmaningen 'make babies, not war'.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP