Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavakt



I nattens svala
mörka rum
hon skrider fram

Vaktar hjärtats slag
och varje andetag

Med sina vita vingars
slag ska hon sedan
fläkta din heta panna

Om du ber henne snällt
att stanna










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-23 23:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Intressant text! Några änglar tror jag inte på men visst vore det fint om de fanns.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP