Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Med havet som tröst

Det ljusa bortom bergen
har funnit sin väg om kvällen

Letat sig in
mellan skogens stammar
Med en hälsning
från dig till mig längs stigen

Från ett brusande hav
någonstans vid skogens ände
Dit jag en gång vandrade
och sedan åter vände

Ledsagad framåt
längs den stig som alltid
ska slingra sig fram
till synes lika ändlös
som den hälsning du mig
en gång gav

Sänd från ett brusande
och stormande hav




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-08-24 10:58



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Från havet, till havet och så vägen där i mellan. Allt som ryms i dina rader och av vilket man som läsare inte vet något om, men det går att ana. Jag bjuds in i ordens betydelse genom det fina och varma fotot och just en sådan väg u kvällssol väcker egna minnen hos mig.
2023-08-28

  DavidM VIP
Som en resa, genom minnen av platser och personer. Fint konstruerade rader, med starka lager i texten.
2023-08-27

  Kungskobran VIP
Havet ryter
Havet pratar
Havet viskar
Havet sjunger
2023-08-24

  Marvvel
Fint böljande text
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer av ett brusand' hav - Evert Taube.

Havet. Alltid! som en famn.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP