Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Eva och skapelsen
Fysikern och tidens
atomer
Överföringar
organiska pusselbitar
alternativ medicin
Könets sensationer
Det mörka
och ståtliga
i känsliga rum
Sången från dödsriket
undanbedes
sjuka bilder
igenkänning
av atomernas
uppbyggnd
och experiment
med naturen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-08-24 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP