Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med och utan gas


Inget bubbel utan grubbel..

Bubblor som når ytan till slut
en del av vällust och andra
till förtret

Bubblor som är din
och ingen annans hemlighet

Bubblor som redan spruckit
och de som ännu håller sig kvar

Bubblor som far i en virvel
från bottenslammet
och åter upp mot ytan igen

Bubblor som tycks ha fastnat
i ett stenhårt botten sediment

Bubblor med gas och utan gas
de som tycks röra sig långsamt
och andra med emfas

Bubblor som minns
och bubblor som glömt bort

Bubblor som vill bubbla
och de av annan sort

Bubblor som vill bli ihågkomna
och de som vill glömmas bort

Bubblor som du ser
tycks vara
av en brokig skara

Bubblor som bara vill resa
och fara

Bubblor med förhoppningar
och de helt utan

Bubblor ingen av oss
kan klara oss utan

Bubblor hastigt uppkomna
från en säregen plats

Bubblande och grubblande
mot ytan som av egen kraft
likt tankarna du haft






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-25 10:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nu fick du till ett bubblande skratt
2023-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP