Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftfickor



Att vara
eller inte vara
är frågan
Hälsa
Teater utan känslor
Psykologiska
erfarenheter
Konflikter i världen
Objektets
utrymme för frihet
Tomma mål
och dyrbar tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-08-25 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP