Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild



Passionens handikapp
ligger djupt 
i kroppen
som vibrerar
av lust
att komma
i paradiset
välkomna
alla
tiden är er
att dela
på evigheten
utan
åldersgräns
eller kön
tills
gränsen
är stängd





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-08-25 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP