Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta



Överrumpla mig
med kärlek
låt våra nätter
bli tidens överraskning
Hela kroppen är vår
i samklang med atmosfären
All frihet
i den själlösa historien
är Eros verklighet
En fysisk relation
som utlöser en fysisk
reaktion
Vi gör uppehåll
i natten
då kraften styr
rörelsen
hos nya generationer
där tidens systrar
Oerfarna på upptäckfärd
tar första steget
i den urbana kärleken




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-26 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP