Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monologen



Tidens sammanträffanden
och händelser
verkar förutbestämda
En upprepning
av situationer
när allt stämmer
Dungen med gravplatsen
och barndomens
somrar
Intresset för naturen
Tjurkalvarnas sällskap
Flakvagnen utanför stallet
En balustrad för uppträdande
med samlingsplats
Publiken och cykelturen
Oskuldens chans på naturens
erbjudande i form 
av en äldre flicka





Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-08-27 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP