Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt



Ibland tappar man ord
Vet inte var tankarna
befinner sig
Har man förlorat
i spelet
om kärleken
är värdet
inte lika stort
Då gäller det
att hitta
en lösning
Beröring eller list




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-08-28 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP