Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat



Intelligenta kvinnor
vackra kvinnor
och sköna känslor
i naturlig konst
är hoppets möjligheter
Tysta reflexer
Målets känslostormar
och planens lyckotårar
med glädjens sensationer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-08-28 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP