Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


På en grönmålad bänk i parken

Kom till ro slå dig ner
ta vara på just den här
dagen

Det kan vara svårt
för den som måste
jobba och slita hårt
det kan jag förstå

Men just idag
ser parken
så inbjudande ut

Och jag själv
är lycklig och inte alls
utan tid

När varje stund
syns som en början
på något nytt
Trots åren som gått
och tiden som flytt

Så känns livet inte
alls försumbart
När solen lyser klart
och ler

och skuggan under
träden svalkar

Önskar jag mig inget mer
Där jag slagit mig ner
på en grönmålad bänk
i parken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-29 13:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
tänk om det råkar vara ljugarbänken
2023-08-30

    Lena Staaf VIP
ett ögonblicks ro och glädje. Fint!
2023-08-29

  Larz Gustafsson VIP
En blygsam men berikande önskan.
2023-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP