Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet mindre

Jag vet inte mer nu
Jag har läst alla böcker
Vänt på varje sten
Vandrat i skorna dina
Läst stjärnor
i månens sken
Lyssnat till vetskapens språkrör
öppnat hjärtat
för vidskepelsens kör
Intet har gjort mig klokare
Jag vet mindre
än jag trodde jag gjorde förr.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-31 08:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har du läst "Sidenvägen" av Jan Myrdal?
2023-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP