Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Fångad frihet (en duvas flykt)

Högt över
takens
paraboler

En duvas flykt
undan betongen

Med en
svävande gest
till avsked

Ska hon i
en vindvirvel mot
friheten
låta sig fångas

För att sedan
svävande fara

Allt högre
och längre bort




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-31 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP