Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frivillig isolering


Ser inga andra ögon
än dina Peter Parker
och får skit för det
Var inte bedrövad din uppfinning
blev muterad av Grimwalker
och är nu en smutsig bomb

Du blev lagd på stenbordet
där du torterades tills
du nästan dog
här finns ingen rättvisa
bland de som går i ledband
av bockfoten och hans gäng


har planerat allt göra
och måste ha vingar på mina fötter.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-09-02 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP