Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuppen


Tuppen ses stolt och glad
var morgon på promenad

Verkar vara en sann optimist
tänker nog att alternativet
vore alltför trist

Nej ingen har ännu fått se
honom trumpen och misogyn

Det vore i så fall
en alltför nedbrytande syn








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-03 06:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kul dikt! Så länge hönorna fjäskar för honom är han väl nöjd.
2023-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP