Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tabu



Hemma i kraftlöshet
där dina energier
suger ut
allt levande
i min kropp
och döden
är det som
återstår
av tiden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-09-03 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP