Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var mig nära


Dagen kom när alla
var långväga ifrån
Minnen satt som fjärilar
på själens vägg
Obegripliga som tiden

Det var en sådan morgon
när någon var behövd
"Var mig nära" kunde
en människa viska

Och någon kom
bortom vetskaps gränser
och andades lätt
på en varelses ansiktshud
medan morgonens fartyg gungade
på det väldiga havets våg




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2023-09-03 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP