Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Drömlikt sceneri

Drömlikt ter sig
minnets sceneri

flyter på vågorna
förbi

Som någonting
som var en gång

Men sällan
kommer åter






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-03 20:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Annat än glimtvis...
2023-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP